Preţuri începând de la 6 €/m²

Tavane lucioase

Din varietatea de texturi plafoane lucioase au o paletă de culori foarte bogat - de la clasic alb la negru profund. Plafoanele lacuite pot schimba spațiul vizual, creșterea volumului camerei, iar înălțimea tavanului, datorită capacității sale de a crea efectul de reflexie al suprafeței oglinzii și umple spațiul cu iluminare suplimentară. Cu atat mai întunecat foaia de PVC, cu atât mai mare este reflexiei ei.Tavanele lucioase mai deschise fac camera mai confortabilă și mai moale, iar la întuneric sunt capabili de a crea efectul uni etaj superior. Mai mult de 100 de culori și nuanțe ale țesăturii permit să facă aproape orice complexitate și configurație cu posibilități de design aproape nelimitate. Forma tesatura depinde doar de imaginația dumneavoastră. Acesta poate fi drepte, plane sau înclinate suprafețe convexe sau concave, combinate și pe mai multe niveluri .Tavanele lucioase se combină excelent cu o varietate de constructii din gips-carton, vopsite în alb.
Domeniul de aplicare plafon stretch lucios este impresionant. Cele mai luminoase tavane intinse lucioase sunt private foarte bine chiar si cele mici de tip low-tavan camere, dormitoare, bucatarii, bai si toalete. Culorile negru și altele mai relevante sunt pentru clădiri înalte rezidențiale și publice, cu o viață activă de afaceri - în hoteluri, săli de concert, supermarket-uri, cluburi de noapte, facilități sportive de divertisment și instituții.
Texturi lucioase reflectane poate ajunge la 90%, iar absorbția luminii medie de 30% (până la 50 pentru alb și negru până la 15%).
Tavane lăcuite sunt ideale pentru spațiille cu umiditate ridicată. Varietate de culori vă permite să alegeți un ton de culoare pentru baie podea sau piscină. In plus, acestea sunt rezistente la umiditate, ele nu produc condens, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji că plafonul va fi face mucegai.
Una dintre cele mai importante proprietăți tehnologice ale tavanelor extensibile lucioase este capacitatea lor de a rezista la masa mare de apă (până la 100 de litri pe 1m patrat).
În funcție de funcționalitatea spațiilor și designul interior este posibilă utilizarea luminoasă direcționată sau lumină difuză moale, în anumite zone ale zonei la locul de muncă sau de recreere.Tavane lucioase cu sisteme de LED-uri instalate clienților, inclusiv efectul de "cerul înstelat". Utilizarea unor astfel de acoperiri de tavan cristale Swarovski imprastie lumina, oferind tavan incredibil de frumos, farmec si originalitate.

Pe suprafata plafonului metoda de imprimare cu tesatura lucioasă poate fi aplicat la orice imagine grafică, indiferent dacă este o imagine a unui artist celebru, natura, peisaj, mare, cer, spațiu, sau fotografii de arhiva personală.Plafoane lacuite ajuta să transforme drastic interiorul casei tale, birou sau orice alt spațiu încălzit, pornind de la camera, iar de apartamentul cu bucătărie mică și terminând cu un hotel de lux, VIP-cameră. Nu exista nici o pierdere aparentă de spațiu utilizabil prin carese poate fi obține rezultate fenomenale de design, comunicare și poate ascunde defectele tavanului, modificați vizual geometria spațiului, pentru a conferi camerei un volum suplimentar.