Preţuri începând de la 6 €/m²

Eurotavan este unul dintre cei mai mari producători de tavane extensibile pe teritoriul Romaniei.

Produsele noastre sunt bine cunoscute în tara și în străinătate.

Noi folosim un sistem progresiv de tehnologie cu dispozitive de fixare cu harpon de tavane și materiale de la cei mai importanti producatori europeni. Plafoanele noastre sunt realizate din filme PVC de inalta calitate la nivel international cu branduri de renume: ALKOR DRAKA (Franța), RENOLIT (Germania) și LACKFOLIO cu o lățime web de 1,5 până la 5m. O gamă largă de culori și nuanțe de folii din PVC (mai mult de 150), precum și profesionalismul și experiența specialiștilor noștri permit să producă și să instaleze plafoane suspendate de orice complexitate, cu posibilități aproape nelimitate de design interior.

Noi va oferim oportunitati nelimitate de a realiza tavane extensibile uimitoare.

Cand sunt utilizate tavanele extensibile mate sau imprimate foto, chiar si o camera mica ar putea deveni de nerecunoscut intr-un apartament de lux. Tavanele extensibile sunt rezistente la umiditate, nu-si pierd culoarea lor initiala, nu crapa si nici nu se deformeaza.

Societatea noastra va ofera materiale de calitate, o performanta fara cusur, si mult confort.

Tavanul extensibil este impermeabil. Daca se intampla sa fiti inundati de la etajul de sus, panza suporta o cantitate de aproximativ 100 litri/m.p. In acest caz un specialist va putea scurge lichidul prin demontarea unei portiuni de tavan. Dupa scurgerea lichidului tavanul este montat la loc.

Rapiditatea montarii si demontarii tavanului extensibil permit accesul rapid spre instalaţiile aflate sub tavan. Tavanul extensibil permite montarea pe suprafata sa a corpurilor de iluminare si a altor elemente necesare.

Atitudinea angajatilor Eurotavan :

  • 1. Sa își desfășoare activitatea în mod responsabil și profesional, indiferent de volumul și valoarea comenzilor;
  • 2. Suntem responsabili pentru procesul și rezultatele activităților efectuate;
  • 3. Sunt deschisi la idei și sugestii noi;
  • 4. Propun soluții creative;
  • 5. Prezintă o abordare individuală a partenerilor și clienților.

Compania Eurotavan isi extinde in mod constant reteaua sa de dealeri din regiuni, oferă cursuri de formare și de consultare.

Printre proiectele implementate de compania noastra, există mai multe clădiri rezidențiale și de birouri, agentii de turism, baruri, centre de înot bazine, sport, birouri și spatii de divertisment si nu in ultimul rand apartamente.

In trecut plafoanele au fost considerate ca fiind ceva exotic. Astăzi, mulți resping tipurile tradiționale de reparații prin alegerea plafoanelor extensibile, deoarece este practic, rapid și destul de accesibile ca pret.

Daca ne alegeti pe noi, veți obține o calitate și o garanție de 10 ani. Ne extindem în mod constant gama de produse, si ne îmbunătățim tehnologia si productia constant.

Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu tine. Încredințați plafoane dumneavoastra catre profesionisiti!